Ζωντανά Βιβλία στη Λαμπηδόνα!

Την Κυριακή 29 Ιουνίου  η Ζωντανή Βιβλιοθήκη κάνει στέγη της τα δέντρα και ράφια της τους πάγκους του όμορφου πάρκου της Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα και σας προσκαλεί να συνομιλήσετε με Ζωντανά Βιβλία, να ακούσετε τις ιστορίες τους, και να αντιμιλήσετε στις προκαταλήψεις σας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνει το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα - Λαμπηδόνα.
Παρότι καλοκαίρι, το αυτί μας δεν ιδρώνει, και επειδή η ζέστη δεν αποτελεί τροχοπέδη, αλλά ευκαιρία για να ανταμώνουν οι άνθρωποι και να συνομιλήσουν για το ρατσισμό, τον αποκλεισμό, τις διακρίσεις και το κοινωνικό στίγμα η κοινότητα της Ζωντανής Βιβλιοθήκης, σας καλεί να συμμετέχετε στην εμπειρία ενός πολιτισμού ποικιλομορφίας, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των Βιβλίων μας.

Πρόσβαση με λεωφορεία από το κέντρο της Αθήνας 203, 054, 204 και τρόλεϊ 11 στη στάση «Αγορά Βύρωνα». Αναλυτικες πληροφορίες για την πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΤΙ: Ζωντανή Βιβλιοθήκη, μια βιωματική δράση για την προώθηση ενός πολιτισμού πολυμορφίας, ενάντια στις διακρίσεις, την προκατάληψη, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

ΠΟΥ: Κοινωνικό Κέντρο Λαμπηδόνα, Αλσος Αγίας Τριάδας, Βύρωνας (περικλείεται από τις οδούς Αγίας Σοφίας, Κωνσταντιλέρη, Κορυτσάς και Μεσολογγίου)

ΠΟΤΕ: Κυριακή 29 Ιουνίου, 18:00 – 21:00.

 

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα...

Additional information