Ζωντανά Βιβλία στo Μέγαρο Μουσικής!

  Στις 20 Μαρτίου η Ζωντανή Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του διεθνoύς συμποσίου «Έτος Αριστοτέλη: Λόγος περί παθών - Από την ρητορική του μίσους στην ρητορική της αποδοχής».

  Προσκεκλημένη στο πλαίσιο ενός διεθνούς συνεδρίου που συνδιοργανώνεται από το British Council και το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, με αντικείμενο την καταπολέμηση της ρητορικής του μίσους μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα, η κοινότητα της Ζωντανή Βιβλιοθήκη σας καλεί να συμμετέχετε στην εμπειρία ενός πολιτισμού ποικιλομορφίας, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των Βιβλίων μας, με σκοπό να σπάσουμε το ρατσισμό, τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις μας στην Ελλάδα του σήμερα.

ΤΙ: Ζωντανή Βιβλιοθήκη, μια βιωματική δράση για την προώθηση ενός πολιτισμού πολυμορφίας, ενάντια στις διακρίσεις, την προκατάληψη, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
ΠΟΥ:Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Φουαγιέ Αλεξάνδρα Τριάντη
ΠΟΤΕ: Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, 14:00 – 18:00.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπόσιο επικοινωνήστε με την κα Βικτωρία Κυριάκη, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του British Council εδώ.

 

444773 n

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα...

Πρόσθετες πληροφορίες